Tekijä: Liberta

Kaksi unelmoijaa toteuttaa haavettaan. Tarina siitä, kuinka Liberta lähtee maailman merille.
Let’s go and never come back!

Let’s go and never come back!

Tuoreessa Vene-lehdessä taas Kaisun juttu! Tällä kertaa haastattelussa Purjelaivasäätiön tuore vetäjä Heini Kaasalainen. Mielenkiintoinen haastateltava jo senkin takia, että olemme olleet itsekin muutamia kertoja Purjelaivasäätiön reissuilla.

Ei niin hyvä pulla

Ei niin hyvä pulla

Kiinnitysköydet oli saatu irti ja vaihde silmään, niin johan jumahti! Mitvit! Ei prkl. Potkurissahan se peränpuolen köysi on. Voi vitja!…No niin, alkulämmöt otettu. Sitten oli päivän päätapahtuman vuoro….

Uusi vuosi, uudet kuteet

Uusi vuosi, uudet kuteet

Yrittänyttä ei laiteta. Talven ja kevään venepisnekset rajautuivat aika suurelta osin puuhasteluun oman verkkokaupan ympärillä. Josko sitä kautta saisi muutaman lantin sukan varteen. Ja joka tapauksessa uutta tuli taas opittua seuraavia mahdollisia ideoita varten.

Hyvä pulla

Hyvä pulla

Aivan hullun hyvällä säkällä oli joku piuha lähtenyt irti ja se roikkui laturin hihnan päällä. Tuli väistämättä mieleen joku auton leviäminen tielle. Vaikka tietää ettei mitään osaa kuitenkaan tehdä, tulee aina konepelti avattua toiveikkaana, josko sattumalta olisi vaan joku piuha irti… ja nyt oli!

Mitä lahjaksi veneilijälle?

Mitä lahjaksi veneilijälle?

Isänpäivän ja erityisesti joulun lähestyessä tässä muutamia joululahjavinkkejä veneilijälle. Kohtahan se on myös Singles Day ja Black Friday tulossa, joten kauaskatseinen lahjanostaja ostaa lahjansa kun sen halvemalla saa.