Uusi Boat Fixers Anonymous -ryhmä perustettu, liity nyt!

Mikä on homman nimi?

Boat Fixers Anonymous on virtuaalinen vertaistukiryhmä itse veneitään laittaville. Löydät ryhmät nyt Facebookista ja Instagramista!

Idea ryhmästä tuli itseasiassa jo muutama vuosi sitten, kun olin joku ilta myöhään veneellä puuhastelemassa. Olin juuri lukenut kaverin blogista hänen vastoinkäymisistään. Eivätkä tainneet omatkaan hommat edetä ihan toivottua tahtia. Niinpä jäin pähkimään, että veneitään fiksaavat tarvitsisivat oman ”AA-kerhonsa” erinäisten vastoinkäymisten jakamiseksi. Ryhmä ei niinkään keskittyisi upeisiin ennen ja jälkeen juttuihin, vaan päinvastoin, juuri niihin hetkiin, kun pitää keräillä motivaatiota tehdä asia uudestaan. Toisaalta ehkä venekerhot ajavat juuri sitä asiaa… 🙂 Mutta aika usein käy niin, ettei juuri silloin satu olemaan oikeita tyyppejä paikalla.

Joka tapauksessa ajattelin, että olisi hauskaa kun olisi joku saman henkisten ryhmä aiheen ympärillä. On lohdullista kun voi havaita, että on aina joku jolla menee vielä huonommin. 😊 Ja ennen kaikkea, että siitä huolimatta pääsee asian yli ja saa homman maaliin! Harmittelemallahan se ei siitä muuksi muutu. Mutta mitä nopeammin pystyy näkemään asian positiivisessa valossa, sitä nopeammin siitä pääsee yli ja jaksaa yrittää uudelleen. Sitä paitsi, useimmiten moka vain on hauska asia, kunhan niin pitkälle pääsee.

Jos sinulla on ollut joskus vastoinkäymisiä veneettä fiksatessasi, tästä voisi olla iloa sinulle. Kurkkaa ja liity matkaan mukaan Facebookissa ja Instagramissa!

-Jussi

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.