Niksinurkka – lahjavinkki veneilijälle ja mökkeilijälle Black Fridayn alla

Tässä on kiva vinkki veneilijälle! Ystäväni Venla kertoi jotain vuosia sitten vanhempiensa veneessä olevasta vieraskirjasta. Heillä oli tapana räpsäistä kuva vieraista vanhalla kunnon polaroid-kameralla ja lisätä kuva vieraskirjaan tekstin yhteyteen. Aivan loistava idea!

Vieraskirja polaroid
Marraskuisen pimeä vene osoittautui haasteelliseksi kuvauspaikaksi sekä pikakameralle että iPhone 8 Plussalle.

Sittemmin erilaiset polaroid-kamerat ovatkin tehneet uutta tulemista. Tämänkaltaisissa käyttötarkoituksissa ne ovat omiaan. Black Friday alennuksineen on juuri tulossa, joten tämä tipsi on sopivan ajankohtainen, jos idea miellyttää itseä, tai sopisi jollekin veneilijälle tai mökkeilijälle vaikka joululahjaksi.

Fujifilmin Instax Mini 70

Meillä on käytössä Fujifilmin Instax Mini 70, joka ei ole ihan niin lelu kuin aivan kaikkein edullisimmat mallit (joskin vain kympin kalliimpi). Näidenkään hinnoille ja ominaisuuksien kirjolle ei ole ylärajaa. Minulle oli kuitenkin tärkeintä saada idea toteutettua, ja kohtuuedullisesti. Siihen tämä sopii oikein hyvin, onhan kamerassa jopa selfie -peili kaverikuvien rajaukseen. 🙂 Ja ajastimella kuvaajakin ehtii ryhmäkuvaan.

e3bfe604-e9af-4f58-8946-b5fee400f533
Kaverikuva. Sain pusun. Normaalissa valaistuksessa kuvanlaatu on riittävän hyvä tähän tarkoitukseen.

Näissä kameroissa tietysti filmi pitää olla kameraan sopivaa ja sillä kukin merkki tekee rahansa. Mutta, eipä se silti ole paha hinta, vaikka kuva maksaisi euron kappale. On niitä kuitenkin sen verran mukava katsella sitten myöhemmin… 🙂

-Jussi   

Lisää vastaavia Fujifilmin Instax ym. –kameroita.

P.S. Lisää lahjavinkkejä itselle ja muille löydät Suosittelemme -sivultamme

Lisää Niksinurkkia löydät tästä.

Saamme pienen komission mikäli ostat tuotteen linkin kautta.

Yksi kommentti artikkeliin “Niksinurkka – lahjavinkki veneilijälle ja mökkeilijälle Black Fridayn alla

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.