Muisto murtohenkilöstä – vasaran tarina

Joku ilta kun etsin vasaraa, laatikon pohjalta löytyi oranssiteippinen  ruosteinen yksilö. Taannoin pitikin kirjoittaa juttu otsikolla ”Täällä on käyty!”, mutta taisi sen verran vielä olla harmitus pinnassa, että kirjoittamatta jäi.

Toissa talvena kun vene oli vielä Merihaan veneseuran paikalla Rajasaaressa, oli veneessä käynyt kutsumattomia vieraita. En ollut hetkeen käynyt veneellä, mutta jotenkin sisusta kalvasi olo, että nyt ei ole kaikki kunnossa. Menin veneelle ja kurkkaus uimaportailta sisään paljasti vatsanpohjan ennustukset oikeiksi. Täällä on käyty!

Veneeseen on murtauduttu - Liberta.fi
Paikat on hyrskyn myrskyn, ei kun heikun keikun.

Oviluukku retkotti avotilassa ja kansiluukku oli jätetty auki. Onneksi pressu oli sen verran ehjä, ettei sisälle ollut satanut.

Paikat oli myllätty.

Veneessä oli paikat sekaisin. Paljon mitään pöllittävää ei veneessä ollutkaan. Ilmeisesti eniten oli kiinnostanut mahdollinen alkomahooli (jota ei ollut). Tätä tuki se, että ihan uusi hylsysarja ei ollut kelvannut. Mutta olihan se pitänyt heittää pitkin lattiaa. Taitaa vieläkin olla hylsyt pykälän verran väärillä paikoilla. 🙂

Mutta pääasia, että muuten mitään ei oltu rikottu.

Vasara - Liberta.fi
Onko tuttu vasara?

Muistona varkaasta jäi tuo kuvan vasara, josta taas tämä insidentti aina pulpahtaa mieleen. Onneksi luukku on nyt parempaa tekoa (ja vene muutenkin ihan eri kuosissa kuin pari vuotta sitten).

Ainakin nyt pääsee nakuttelemaan varkaan vasaralla… se, mikä on jäänyt askarruttamaan, on että olikohan varas varastanut myös vasaran?

Jos on tutunnäköinen vasara, niin täältä löytyy. 🙂

Jussi

Lisää juttuja kategoriasta Henkilökohtaista löydät tästä!

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.