Mitä uutta länsirintamalta?

Liberta-blogi on viettänyt hiljaiseloa viime heinäkuusta asti. Pahoittelut siitä teille seuraajille, mutta meillä on (väliaikaisesti) ollut muuta mielessä. Lienee siis hyvä vähän selittää tätä hiljaisuutta ja kertoa teille, ettemme suinkaan ole lopettaneet purjehdusta emmekä kirjoittamista! 🙂

Olemme aikaisemmin kertoneetkin suunnitelmien uudelleentarkastelusta ja siitä, että on tarpeen lykätä The Reissun aloittamista muun muassa siksi, ettemme halua lähteä maailmalle kituuttamaan, vaan haluamme, että taloutemme on kunnossa sitten siellä kaukaisissa satamissa. Eli säästöprojekti jatkuu. Ja kenties saamme vielä joskus omamme pois keväällä ostetusta asunnostakin.

Mitäs siellä häämöttää…?

Eli: perimmäinen tavoitteemme, päästä maailman merille, on edelleen elossa. Se vain on hetkellisesti pudonnut prioriteettilistalla vähän alaspäin, mutta se tulee ponnahtamaan sieltä ylös, kunhan ensin saadaan proosallisemmat asiat kuosiin.

Meillä nimittäin on eräs toinenkin projekti menossa, jonka tuloksista voimme tiedottaa tuonnempana. Se on myös parin mutkan kautta syy sille, että viime kesän purjehdukset jäivät niin vähälle ja suurin syy siihen, että blogi viruu nyt vähällä huomiolla. Tästä kaikesta blogautamme enemmän sitten, kun aika on kevättalvella kypsä!

Pahoittelut vähäsanaisuudesta, emmehän me yleensä ole näin salaperäisiä. Nyt kuitenkin on sellainen fiilis, että pitää kertoa jotain, muttei vielä voi kertoa kaikkea. 🙂

Tällaista oli meno kesällä 2018.

No, joka tapauksessa etenemme kohti Lopullista Tavoitetta (kuulostaapa kohtalokkaalta) hitaasti mutta varmasti. Liberta purjehtii vastaisuudessakin, ensi kesänä toivottavasti enemmän kuin menneenä suvena, mutta toistaiseksi pelikenttämme on maailman valtamerien sijaan kotoisa Itämeri. 

Kunhan ehdimme, kirjoittelemme, millaista meillä oli purjehdusreissulla Kroatiassa viime kesäkuussa. Ja Jussilla on tulossa jonkinlaista summausta kesäpurjehduksen satamista. Palataan!

Kaisu

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.