Merille lomps

Viimein on aika nauttia kovan työn hedelmistä. Kevät ja kesä tähän saakka on mennyt pitkien päivien parissa. Venettä on tullut laitettua käytännössä joka ilta töiden jälkeen, viikonloppujen lisäksi. Joka ilta vähintään yhdeksään tai kymmeneen, plus puolen tunnin kotimatka. Kotiin päästyä oli helposti niin kierroksilla, että uni oli ohutta. Tänä vuonna silti päivät ovat olleet lyhyempiä. Kun ei ole asunut yksin, on pitänyt ja saanut ajatella muidenkin aikatauluja ja on voinut lähteä kesken päivän pois. 🙂

Muutenkaan ei ole ihan niin piipussa, onhan sitä päässyt Kaisun patojen äärelle. Kiitokset siitä Kaisulle! Toissa keväänä jäi vähän ruokapuoli vajaaksi ja puntari näytti intista tuttuja lukemia! Silti huomaa että kuukausien krooninen univaje alkoi tuntua. Alkoi olla pää jäässä. Jostain syystä ajatukset kompastelivat ja erikoiset jutut tuntuivat vaikeilta. Esimerkiksi peruuttaminen! J Kerran peruutin tolppaan. Onneksi hiljaa. Se oli kyllä jossain sokeassa kulmassa, eikä niin paha. Mutta yhtenä iltana veneeltä tultaessa unohdin jarruttaa kun ajoin ruutuun. Silloinkin onneksi hitaasti valuen, mutta silti. Ajatukset meni jotenkin niin, että ”Ai niin vittu, mun piti jarruttaa!” No, ei siinä mitenkään käynyt, mutta sen verran nolotti, ettei kehdannut edes Kaisulle kertoa, ettei se huolestuisi turhaan.

img_0109

Mutta nyt on vene iskussa ja köydet irti! Erityiskiitokset avusta venehommissa Petelle ja Timolle! Lisäksi kiitokset myös Villelle ja Kimmolle sekä Sindbadin Matulle ja Hannulle!

Nyt kelpaa nauttia kesälomasta ja veneestä sen oikeassa elementissä! Hyvää kesää kaikille!

-Jussi

Lisää juttuja kategoriasta Henkilökohtaista löydät tästä

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.