Miten menee?

Tilanne tänään. Venemessut. Useampi visiitti venemessuilla. Kevään pitäisi alkaa. Ei ala. Ahdistaa.

Siinäpä päällimmäisiä fiiliksiä tällä hetkellä. Pää on täynnä isoja ja pieniä asioita, joita tulisi tehdä, päättää ja pähkiä. Haluja olisi kääriä hihat ja alkaa tehdä, mutta talvi pitää otteessaan.

Mietinnän alla on vielä useampia juttuja, kuten miten eristän keulan ja asennan vesisäiliön? Entä targakaari? Se pitäisi uusia niin, että siihen saisi paremmin aurinkopaneeleita kiinni, mutta kuitenkin niin, että tilaa löytyisi myös nykyisille antenneille ja uudelle laajakaistatutkalle.

Ankkuriteline keulaan. Myös sen osalta arvontaa riittää. Olisi siistiä tehdä keulaan kunnon jatke niin kuin vaikka Garciassa? Toisaalta, onko se liian jykevä? Riittäisikö kevyempi ankannokka? Vai pelkästään ankkuriteline suoraan keulille?

Kuinkahan helppo peräsin olisi vaihtaa ruoriohjaukseen?

Entä lämppäri? Vanha ei suoranaisesti sanonut sopimustaan irti, mutta eipä siitä paljon iloakaan ollut viime kesän reissuilla. Kaasulla toimiva vesikierto ei oikein vastaa sitä mitä haluaisin. Pienellä modauksella tekisin mielelläni kuivauskaapin vessaan ja laittaisin puhaltimen puhaltamaan ilmaa sinnekin. Toisaalta, lämmin tuli jo siitä, kun kävi Vene-messuilla kyselemässä hintoja. Eri härpäkkeineen hintaa kertyy kyllä helposti niin, että hirvittää. Kuivuuhan ne kamat ilmankin? =)

Mites oli sen sprayhoodin kanssa? Jossain VDS34:ssa oli näpsäkkä kiinteä ratkaisu, joka vaikutti kestävän elämää. Toisaalta, ehkä kankainenkin voisi riittää.

Tankit! Vettä riittänee uuden tankin ja varatankin myötä normaaliolosuhteissa. Mutta miten on dieselin kanssa? Mihin saisin uuden isomman takin tumpattua?

Entäs ne akut? Pitäisikö niitä silti olla lisää? Olisihan se nyt hyvä olla reippaasti akkukapasiteettia.

20180217_155144.jpg
Löytyykö ladulta vastauksia kysymyksiin?

Mikä on riittävän hyvä? Paljonko on liikaa? Kysymyksiä riittää, vastauksia vielä niitä vähemmän… 🙂 Eiköhän nekin ratkea yksi kerrallaan.

Ehkä ne vastaukset löytyvät hiihtoladulta… 🙂

Jussi

Lisää juttuja kategoriasta Henkilökohtaista löydät tästä

Lisää juttuja kategoriasta Veneen kunnostus löydät tästä

2 kommenttia artikkeliin “Miten menee?

  1. Aika samoissa fiiliksissä täällä – erona vain, että pitäisi päästä liikkeelle jo ensi kesänä! Heh heh… Kävimme mekin venemessuilla vähän köyhtymässä, se onnistui helposti ihan yhdessä päivässä 😉 Tsemppiä projekteihin, terkuin s/y Ainan väki kompassisuunnassa 180°

  2. Kiitos samoin! Katsoinkin sattumalta tänään että olitte löytäneet upean paatin! Nyt vaan sormet ristiin että kevät koittaa tällä kertaa aikaisin! =)

    T:Jussi

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.