Ei se siitä kattomalla parane

Käynnistymisvaikeuksia. Niitä on tänä keväänä meinannut piisata. Toki aika ei vaan ole riittänyt kaikkeen, kun kämpässä ja siihen liittyvissä jutuissa on riittänyt tekemistä. Siitä huolimatta ei ole meinannut kone käynnistyä. Vaikka välillä olisikin ollut yksittäisiä päiviä aikaa käydä duunaamassa veneellä, ei ole vaan irronnut.

Intoa ei ole lisännyt se, että kämppä on imenyt myös venebudjetin, eikä rahaa ole piisannut oikeen mihinkään. Ennen kuin koko asuntoasia oli edes ajatuksissa, tuli myös sovittua kesän alkuun kalliista lomareissusta. Reissu on kyllä juuri sellainen, jonka olen aina halunnut tehdä. Mutta nyt on sattunut samaan saumaan vielä pari Mr. Murphyn vierailua, mikä on lisännyt kulujen kasaantumisen ahdistusta. Etenkin kun yksittäisten maalipurkin ostamistakin on saanut lykätä. (Pahoittelut valituksesta, se liittyy tarinaan. 😉 )

Petellä meidän venekerholta on hyvä sanonta, jota hän tapaa viljellä: “Jaahas, ei se siitä kattomalla parane!” Se on ollut osuva myös näissä saamattomuuden puuskissa. Kunhan veneelle vaan pääsee, ja saa hommat alulle, on niistä helppo innostua ja saada taas tekemisen meiningistä kiinni.

Viimein masto pystyssä.

Ainakin jotain hommia on myös onnistunut tekemään yhdessä, esim. kodin hyllyjä kunnostaessa. Samalla kun maalasi kirjahyllyjä, tuli kyllästettyä myös viime vuonna veneen kaappeihin tehdyt hyllyt.

Katsastajauran ensimmäinen katsastusolut! 🙂

Muuten tämän kevään hommat ovat jääneet olemattomiin, parit valot tuli vaihdettua ledeihin ja jotain muita pikkuosia tuli uusittua. Mutta todellakaan ei ole vielä päässyt edes alkuun alkukevään toivelistalla. Jahka saadaan lomat lusittua niin ehtii vielä saada ainakin joitain enemmän työtä kuin rahaa vaativia tehtäviä pois listalta.

Kunhan vaan muistaa, ettei se siitä kattelemalla parane. 🙂

-Jussi

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.