Välipäiviä välillä

Postaus sisältää mainoslinkin Adlibriksen sivuille

Välipäivät ja kinkku sulaa. Täytyy sanoa, että tänä jouluna tuli ylensyötyä sen verran isolla kädellä, että pari päivää meni oikeasti sulatellessa. Aikeissa ei kuitenkaan ole makoilla laakereilla koko lomaa, vaan toimeen on tarkoitus tarttua heti huomenna kun kotiudumme joulunvietosta.

Tänä vuonna kädet ovat oikeastaan suorastaan syyhynneet päästä tekemään uuden kämppämme remppoja, joita tuli ajoitettua ennen kaikkea ennen ja jälkeen veneilykauden. Ollaankin tässä duunailtu yhtä ja toista, ennen kaikkea enemmän hartiapankkia kuin paksua lompakkoa vaativia juttuja.

Melkein kaikkiin pintoihin onkin jo puututtu. Lattiat, seinät, ikkunapuut ja listat tuli laitettua jo ennen muuttoa. Kesällä puunattiin vanhoista mööpeleistä ”uusia”. Ja nyt veneennoston jälkeen on ollut kaakeleiden vuoro. Ensin keittiö sai uutta ilmettä ja joulukuussa vessa. Tarkka homma ahtaassa tilassa vei parin illan tiimat kertavetoon. Useamman kerran tekemiseen vierähti lopulta yllättävän paljon aikaa. Mutta hyvä tuli. Välipäivinä aikeissa on maalata vessan lattia, pinnoittaa kaapien ovet ja ehkä myös maalata keittiönkaappien rungot. Niin, taisinpa muuten luvata tehdä pöydänkin keittiöön… No, ehkei ihan kaikkea kerralla. Vielähän tässä on talvea jäljellä ennen kuin pääsee taas veneen kimppuun.

Välipäivinä on sentään ollut vähän aikaa myös muuhun. Seuraavan vuoden suunnittelu on aina yhtä mielekästä puuhaa. Ensi vuoden tavoitteet on kohta tekemistä vaille valmiit! 😊 Ajankohtaan sopi mainosti sattumalta juuri lukemisen alla ollut Erik Bertrand Larssenin kirja Paras. Otin sen lukuun työkaverin suosituksesta. Ja hyvä niin, se oli sen verran hyvä kirja, että sitä on helppo suositella muillekin.

Uusi vuosikymmen ja uudet seikkailut odottavat!

Tästä on hyvä jatkaa ensi vuoteen! 😊

-Jussi

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.