Uusi vuosi, uudet kuteet

Yrittänyttä ei laiteta. Talven ja kevään venepisnekset rajautuivat aika suurelta osin puuhasteluun oman verkkokaupan ympärillä. Josko sitä kautta saisi muutaman lantin sukan varteen. Ja joka tapauksessa kertyi uutta oppia seuraavia mahdollisia ideoita varten.

Syksyllä kohkattiin paljon Shopifyn ja muiden alustatalouden yritysten ympärillä ja päätin vähän perehtyä aiheeseen. Sen tiimoilta tulikin rakennettua meille Shopify -verkkokauppa marraskuussa.

Erinäiset maksulliset lisäkilkkeet kuitenkin ärsyttivät sen verran, että tein uuden kaupan toiselle alustalle. Näissä säädöissä meni sen verran aikaa, etten olisi saanut hommaa ulos ennen joulua, niin se jäi vähän kesken. Yksinkertaisessakin verkkokaupassa on kohtuullinen määrä erilaisia yksityiskohtia, jotka pitää pähkiä ja tsekata. Eikä vähiten, että kaikki ehdot ym. löytyy, viestit kulkee ja tilaukset löytävät perille. Toki oma osuutensa on itse tuotteilla. Pariinkin otteeseen on itse paitoja vaihdettu ja kuvien paikkaa säädetty kun fyysisiä tuotteita on päässyt käpälöimään.

Innon palattua talvella halusin ehdottomasti saada erään suomalaisille tutun maksunvälittäjän hoitamaan maksuliikennettä. Sopimukseen liittyvissä muutoksissa oli niin järkyttävä säätö, että hyvin yksinkertaiseen asiaan tuhraantui lopulta kuukausia. Toki oma intokin ehti siinä loppua, kun asiat eivät edenneet ja muutakin puuhaa oli. Mutta nyt, kun kiireellisimmät venehommat on hoidettu, niin ehti nämäkin asiat hoitaa loppuun.

Verkkiksestämme löytyy normaalissa arjessa tarvittavia käyttötuotteita, esim. T-paitoja, joita tarvitaan aina! 😊  Mukana on paitsi vapautta ihannoivia Liberta -tuotteita, myös iki-ihania ”Hyppää saatana” ja ”Hyppää perkele” -tuotteita. (Olemme tavanneet huumorintajuisia naispurjehtijoita, jotka ovat esitelleet itsensä tyyliin ”Hei, olen Sari, mutta kesäisin tottelen nimeä Hyppää saatana.”  – Tästä, ja tarinan eri versioista siis ovat nämä peräisin. Toim. huom. On mahdollista, että itsekin on joskus tiukan paikan tullen jotain vastaavaa tullut möläytettyä… :O 😊).

Edit 22.8.2021: Virtuaalisen vertaistukiryhmä Boat Fixers Anonymousin kannatustuotteet löydät jatkossa osoitteesta boatfixersanonymous.com.

Kasuaali kahvihetki veneellä maaliskuussa.

Nyt alkaa olla melko valmista. Toki uusia printtejä tulee lisää ja kehitys kehittyy. Mutta käy kurkkaamassa, josko vaikka uusi kesäpaita löytyisi! 😊

Edit 20.12.21: Ajanpuutteen vuoksi Liberta Shop on toistaiseksi suljettu.

-Jussi

P.S. Kerrohan mitä olit mieltä!

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.